Σάββατο

Plaz Τσαμάκια... Καλοκαιρινό καταφύγιο στο κέντρο της πόλης!


Άμμος, θάλασσα, ήλιος... Το τρίπτυχο του καλοκαιριού θα το συναντήσουμε και φέτος στην καλύτερή του μορφή, στην γνωστή σε όλους μας plaz! Ακριβώς... Για την plaz δίπλα στην πόλη μιλάω, γνωστή και ως "Τσαμάκια" που και φέτος για μία ακόμα χρονιά κατέκτησε επάξια τη γαλάζια σημαία! Καταγάλανα νερά που σε προκαλούν για βουτιές δίχως τέλος! Στην άμμο αναπαυτικές ξαπλώστρες για την πιο χαλαρή ηλιοθεραπεία και αν σου έρθει η όρεξη για γυμναστική, δεν έχεις παρά να μεταφερθείς λίγα μέτρα πιο δίπλα, στα ειδικά διαμορφωμένα μίνι γήπεδα για ρακέτες, beach volley ή beach soccer!



Πώς; θέλεις και καφέ; Μα φυσικά... Εκεί θα βρεις όλα τα δροσερά είδη του καφέ -και όχι μόνο- στο πιο άρτια διακοσμημένο χώρο του cafe-bar που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στη θάλασσα! Ξέχνα τις πλαστικές καρέκλες και τα πρόχειρα στημένα τραπέζια που συναντάς συνήθως στις καντίνες! Στην πλαζ θα βρεις τον τέλειο χώρο με τους πιο αναπαυτικούς καναπέδες και τις πιο άνετες πολυθρόνες που δένουν άψογα με το υπόλοιπο περιβάλλον! Όλα αυτά κάτω από τα καταπράσινα δέντρα που έρχονται να συμπληρώσουν το καρέ του summer mood!
Και το βράδυ; Χαλαρό ποτάκι ή ένα ευφάνταστο cocktail, πού αλλού; στην plaz... Το πλέον κατάλληλο μέρος για λίγες στιγμές ηρεμίας με την παρέα σου έπειτα από μία κουραστική μέρα! Ένα cozy περιβάλλον που σε "κρατάει" με το μυστηριακό του φωτισμό... και το ευγενικό προσωπικό να "σκίζεται" να σε εξυπηρετήσει... Α! Έχουμε και το μουντιάλ... Καθηλώσου εν μέσω θέρους με μία παγωμένη μπύρα και ένα club στις εικόνες που χαρίζει μόνο η στρογγυλή θεά! Αυτό είναι καλοκαίρι...


http://mitilini.foititelia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: